Issue

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Issue

PRIYA-4
Hi
 
I am using XP in my machine. i downloaded the IOMETER from the project website. it works well in a seperate system. but if i try to start a dynamo in a network it is not working. I have a well configured network. It sends a login request to the system running IOmeter but does not respond. i waited for about a whole day that it will be connected but it didnt happen. can someone explain why
 
 


Yahoo! for Good - Make a difference this year.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Issue

Ming Zhang
this kind of issue happened thousands of times. could you search the
list and found the solution?

ming

On Fri, 2005-12-30 at 02:02 -0800, PRIYA wrote:

> Hi
>  
> I am using XP in my machine. i downloaded the IOMETER from the project
> website. it works well in a seperate system. but if i try to start a
> dynamo in a network it is not working. I have a well configured
> network. It sends a login request to the system running IOmeter but
> does not respond. i waited for about a whole day that it will be
> connected but it didnt happen. can someone explain why
>  
>  
>
> ______________________________________________________________________
> Yahoo! for Good - Make a difference this year.



-------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by: Splunk Inc. Do you grep through log files
for problems?  Stop!  Download the new AJAX search engine that makes
searching your log files as easy as surfing the  web.  DOWNLOAD SPLUNK!
http://ads.osdn.com/?ad_id=7637&alloc_id=16865&op=click
_______________________________________________
Iometer-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/iometer-user
Loading...